مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با حضور مقامات ملی و استانی و فن آفرینان و طراحان کسب و کار حاضر در این جشنواره در محل سالن همایشهای سیتی سنتر اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم گفت: دیدن نسل جدیدی از فارغالتحصیلان دانشگاهی و کسانی که در حوزه فناوری فعالیت میکنند و خصوصیات متفاوتی نسبت به نسل گذشته داشته، بسیار پرتلاش بوده، ناامید نشده و با سخت کوشی توانایی آن را دارد که اقتصاد جدید را بنیان بگذارند جای خوشحالی دارد.
دکتر مسعود برومند افزود: از دانشگاها و پارکهای علم و فناوری مخصوصا شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان که رهبری این حرکت را برعهده دارند تشکر میکنم زیرا نه تنها نقش منطقهای بلکه نقشی ملی را ایفا میکنند.
همچنین دکتر پیمان صالحی، معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری رییس جمهور نیز در این مراسم با بیان اینکه جشنواره شیخبهایی میتواند ایدههای اولیهای که در آن وارد میشود را تبدیل به ثروت کند، گفت: یکی از ماموریتها و وظایف اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پیادهسازی ایدهها و یافتههای علمی است و جای خوشحالی است که در جشنواره شیخبهایی شاهد به بار نشستن ایدههایی هستیم که در سطح استان به مرز تجاریسازی رسیدهاند.
همچنین استاندار اصفهان در این مراسم با بیان اینکه برای پژوهش نیز باید رو به پژوهش آورده و آن را از غربت درآوریم، اظهار کرد: این نشست به افتخار کسانی است که پژوهشهای کاربردی انجام دادهاند و وظیفه خود را تقدیر از مسئولان آن میدانم.
دکتر عباس رضایی افزود: نه تنها یک مرتبه در سال بلکه لازم است هر سه ماه یکبار برای بررسی پژوهشهای کاربردی که مشکلات کشور را حل خواهند کرد در چنین نشستهایی جمع شده، جشن گرفته و برای همه شرکتکنندگان در این جشنواره آرزوی موفقیت کنیم.
در ادامه، شهردار اصفهان نیز در اختتامیه این جشنواره گفت: اصفهان شهری است که به شبکه شهرهای خلاق جهان پیوسته و برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند باعث گشایش گرههای کور این شهر شود.
دکتر قدرتالله نوروزی افزود: مدیریت شهری آماده انجام هرگونه همکاری با تمام افراد بهخصوص جوانانی است که در عرصه فنآفرینی فعالیت میکنند تا با همت والای آنها راهکارهای علمی برای حل مسائل شهری بهدست آورد.
همچنین رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیاز بشر به فناوری را اجتنابناپذیر دانست و تصریح کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صدد ایجاد اکوسیستم (زیست بوم) نوآوری فعال در منطقه است که وجود شرکتهای دانشبنیان موجود و برگزاری جشنوارههایی مانند شیخ بهایی به این امر کمک میکند.
دکتر سید مهدی ابطحی ادامه داد: نخستین پارک علم و فناوری کشور در اصفهان ایجاد شد و اکنون 10 درصد شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور کشور در این شهرک مستقر هستند.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی نیز با تاکید بر اینکه معرفی کسب و کارهای نوین، وظیفه این جشنواره است، اظهار کرد: در این جشنواره شناسایی طراحان کسب و کار و فنآفرینان و ارزیابی و سپس معرفی این افراد به جامعه هدف نهایی تعیین شده است.
دکتر کورش خسروی خاطرنشان کرد: در اکوسیستم کارآفرینی رویدادی برای معرفی افراد به جامعه نیاز است.
وی با بیان اینکه 800 طرح در مرحله مقدماتی این دوره از جشنواره ثبتنام کرده بودند، تصریح کرد: 200 طرح داوری نهایی شده، همچنین در هشت برنامه برگزار شده در روز آخر جشنواره، حدود 200 ارتباط رودرو بین سرمایه گذاران و کارآفرینان برگزار شد.
دبیر چهاردهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی اظهار کرد: امسال هشت عنوان جایزه شامل لوح و تندیس برتر و هدیه نقدی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، بنیاد برکت، روزبه پیروز (کارآفرین برتر کشور)، شرکت پندار کوشک ایمن، بانک قرضالحسنه رسالت و شرکت همراه وس در چهاردهمین دوره جشنواره به فن آفرینان و طراحان کسب و کار برتر کشور تعلق گرفت.
چهاردهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در روزهای 6 و 7 دیماه جاری در محل پردیس سینمایی سیتی سنتر اصفهان برگزار شد.
تعداد بازدید : ۱۷۲۹ تاریخ: 1397/10/08
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…